Onderwijs in de Nederlandse Taal en Cultuur

De Petteflet introduceert themamiddagen!Om kinderen de Nederlandse taal te laten oefenen en om ze over Nederlandse en Belgische cultuur te leren, introduceert de Petteflet themamiddagen. De themamiddagen worden in het Nederlands gegeven en kinderen worden gemotiveerd om actief met de Nederlandse taal om te gaan aan de hand van een activiteit of project. De focus van het Nederlands […]

Reserveer 5 december in je agenda: De Sint komt5 December zal de goedheilig man ook de kinderen van de Petteflet bezoeken. Reserveer deze middag alvast in je agenda voor een ouderwets gezellige sinterklaasdag met leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk als hoogte punt een bezoek van Sinterklaas.

Woensdagavond Dubbel Dutch openOuders zijn tijdens de Petteflet uren welkom bij dubbel dutch. Dubbel dutch ligt 5 minuutjes rijden van de les lokatie vandaan en biedt ook in de wintermaanden plaats om even te zitten en bij te praten. Adres: 4974 Lowell Blvd, Denver, CO 80221

Geen les volgende weekNet als de scholen in Boulder Valley is de Petteflet volgende week gesloten voor Spring Break. Dus er is geen les op maandag 26 en woensdag 28 maart. Je kunt altijd de schoolkalender bekijken door op “Kalender” op de menubalk hierboven te klikken.

De schoolkrant is uit!Lees de eerste editie van de twee-maandelijkse schoolkrant door hier, of op Ouders > Schoolkrant te klikken. De schoolkrant is alleen beschikbaar voor huidige ouders. Ouders moeten ingelogd zijn om de schoolkrant te kunnen bekijken.